DIGITAL ANNONSERING

Resultatdrivna medieköp i digitala kanaler

Annonsering för digitala kanaler

Converte erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom digital annonsering, som sträcker sig från sociala medier och sökannonsering till programmatiska köp. Vår framgång bygger på vår analytiska förmåga, specialistkunskap samt nära samarbete med våra kunder där vi tillsammans utvecklar skräddarsydda strategier för att säkerställa maximal effektivitet och avkastning. Genom att arbeta tätt med våra kunder förstår vi deras unika behov och mål vilket är en nyckelfaktor för bra resultat.

01

Analys

Här går vi igenom tidigare utförd kommunikation och annonsering och levererar rekommendationer och insikter.

02

Strategi/Planering

Omvandling av insikter tillaktiviteter och tester som skautföras samt material som ta tas fram.

03

Optimering/Utförande

Exekvering av aktiviteter och testersamt löpande optimering avmedieköp.

04

Rapportering och analys

Rapportering sker löpande i enliverapport men sammanställs ävenpå vecko eller månadsbasis utifrånbehov.

Sociala medier

Vi fokuserar på att maximera effektiviteten i era kampanjer på plattformar som Meta, Pinterest, LinkedIn och TikTok. Genom noggrann målgruppssegmentering och dataanalys skapar vi skräddarsydda strategier och taktiker som resonerar med era potentiella kunder. Vår process inkluderar kontinuerlig analys och optimering av kampanjer för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi ser till att era investeringar i sociala medier optimeras för att öka räckvidden, trafik och driva konverteringar, vilket gör att ni når era affärsmål på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.

Sök

Converte är specialister på Google Ads samt Bing och fokuserar på att maximera effekten av annonsering på dessa plattformar. Vår expertis omfattar olika kampanjtyper såsom Sök, YouTube, Google Shopping och Display. Genom att analysera och optimera dessa kampanjer säkerställer vi att ni når rätt målgrupp och genererar bästa möjliga resultat. Vi lägger stor vikt vid analys och utvärdering av kampanjernas prestanda för att kontinuerligt förbättra strategier och maximera avkastningen på din investering. Converte är din partner för att effektivt navigera i Google Ads-världen och uppnå framgångsrik digital närvaro.

Programmatiska köp

​​På Converte erbjuder vi avancerade programmatiska köp av annonsytor som inte bara automatiserar annonsköp, utan också använder data för att strategiskt placera annonser över olika digitala plattformar och enheter. Vi lägger extra fokus på analys och målgruppsstyrning, vilket innebär att vi genomgår en grundlig utvärderingsprocess för att förstå och definiera de mest effektiva målgrupperna för varje kampanj. Vår kunskap möjliggör riktade och relevanta annonsvisningar vilket optimerar resultaten och ökar avkastningen på investeringen.

Hör av dig!

Fyll i formuläret nedan, vi svarar oftast inom någon timme.

Tack! Vi hör av oss inom kort!
Hoppsan, något gick fel :( Försök igen!