Om oss

Utforska vår unika företagsresa och engagemang

Teamet

Converte består av seniora digitala marknadsförare med erfarenhet från både byrå och kundsidan. Vår förmåga att snabbt sätta oss in i våra kunders branscher och affärsmodeller skapar en unik förståelse för effektiva och kundanpassade strategier. Teamet på Converte arbetar i en kollaborativ miljö, där vi ser idéutbyte och olika infallsvinklar som nycklar till framgång.

Såhär tänker vi

Vi vill ha en öppen miljö med högt i tak, både internt och tillsammans med våra kunder. Genom att hela tiden utmana oss själva och våra kunder skapar vi bäst möjliga resultat och för att göra detta krävs det utöver yrkesskicklighet - engagemang, ärlighet och transparens.

01.

För kreativt
tänkande

Vi vill skapa en positiv och härlig stämning genom att ha kul tillsammans. Vi uppmuntrar kreativitet och engagemang vilket vi tror “spiller över" i det arbete vi utför åt våra kunder.

02.

Ärlighet skapar förtroende

Vi är öppna och ärliga i vårt sätt att arbeta, kommunicera och fatta beslut. Genom att vara tydliga och ärliga inger vi förtroende och skapar långsiktiga relationer med våra kunder och partners.

03.

Transparens
bygger relationer

Vi är transparenta gentemot kunderna när det gäller budgetar, analys och resultat. Genom att skapa ett starkt förtroende hos våra kunder bygger vi starka och långvariga relationer.

Vill du prata digital annonsering?
Vi bjuder på en kostnadsfri konsultation.

Hör av dig!

Fyll i formuläret nedan, vi svarar oftast inom någon timme.

Tack! Vi hör av oss inom kort!
Hoppsan, något gick fel :( Försök igen!